BELLA MILANO EDE

BELLA MILANO EDE De lekkerste grilgerechten en pizza bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2063 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Milano Ede. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 20:58 Pizza was niet zo lekker als de vorige keer. Pizza van mn vriend was helemaal door elkaar, helft van de kaas lag eraf. Ook geen optie om af te halen.
18 mei 2022 om 21:18 Gewoon goed
17 mei 2022 om 21:47 Eindelijk een zaak die fatsoenlijk broodjes kebab maakt, de pizza shoarma speciaal was ook lekker. Vriendelijke bezorger die wel je aantekeningen leest om het adres te vinden. Top!
17 mei 2022 om 21:26 Top voedsel! Als je voor het eerst besteld, probeer dan een pizza; spicy pollo echt een aanrader. Verrukkelijk.
14 mei 2022 om 19:46 Eten was heerlijk, zoals altijd bij Bella Milano!
13 mei 2022 om 21:28 Alles was prima. Alleen jammer als je extra ingredient besteld en daarvoor extra betaald, maar dit niet krijgt. Dat vind ik wel heel erg jammer
13 mei 2022 om 8:24 Heerlijk gegeten!
12 mei 2022 om 19:49 Super lekkere pizza salami! Had eerst een andere vaste pizza zaak maar die was vandaag gesloten, dit word mn nieuwe
12 mei 2022 om 19:09 Super lekker gegeten en met 25 minuten was Het er
8 mei 2022 om 20:46 lekkere goede service alleen ik was van hun gewend meer vlees op de spareribs was deze keer schaars maar ja je ken niet altijd alles hebben toch. De popeye pizza is een echte aanrader alleen wel flink voor een klein kind alleen.
7 mei 2022 om 9:52 Niks ontvangen, beetje jammer.
5 mei 2022 om 23:24 Snel bezorgd, vriendelijk personeel!